Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet. logo provincie Antwerpen

Openingsuren en prijzen

Striptoer

Ga tijdens de Striptoer op tijdreis met de teletijdmachine, ontmoet Vandersteens slechteriken en speel ondertussen zelf mee in een stripverhaal. Niemand minder dan de tekenaar zélf neemt je mee door 9 kamers en geeft tips en uitleg. Aan het einde van de Striptoer heb je een onvergetelijk avontuur beleefd én je eigen stripverhaal gecreëerd! De Striptoer start steeds op vaste uren en minstens 5 werkdagen vooraf reserveren is noodzakelijk!

Ma t/m vrij: 9.30 of 10.00 uur

Duur: 2 uur

Prijs: € 4 per kind, begeleiders gratis

 

De Titeltocht (aanvullend aan Striptoer)

Speciaal voor de 75ste verjaardag van Suske en Wiske kun je deze zomer op Titeltocht in de tuin van het Suske en Wiske Museum! Met een uniek doe-boekje ga je op jacht naar 25 albums. Bij elk album dat je gevonden hebt, doe je een leuke opdracht. Wie niet genoeg tijd heeft om alle opdrachten te doen, kan het boekje meenemen en thuis verder aan de slag!

Duur: 1 uur (aansluitend aan Striptoer)

Prijs: € 1,50 per kind, begeleiders gratis

 

Gebruik refter

Het museum voorziet een aparte binnenruimte waar je groep zelfmeegebrachte lunch kan opeten. Er zit in de prijs ook 1 drankje per persoon inbegrepen. Omwille van de coronamaatregelen, vragen we om tijdens de lunch ook echt in het lokaal te blijven. Alleen zo kunnen we de veiligheid van uw groep en de andere museumbezoekers garanderen.

Duur: 30 minuten (aansluitend aan Titeltocht)

Prijs: € 1 per kind en begeleider (1 drankje per persoon inbegrepen)

 

Vul onderstaand aanvraagformulier in en neem alvast een optie voor een groepsbezoek!

Vul hier het formulier in