We gaan weer open!

Datum: 20/06/2020

Uur: van 10 tot 17 uur

Prijs: € 7,-

Uiteraard staan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers altijd voorop. Dankzij onze veiligheids- en hygiënemaatregelen zorgen wij ervoor dat je je zo aangenaam mogelijk door het museum kunt bewegen. Daarom is het nodig om een ticket met tijdslot te kopen voorafgaand aan je bezoek.

Kan ik alleen online een ticket reserveren?

Ja, op dit moment is dat alleen online mogelijk. Zomaar binnenwandelen kan voorlopig niet. Het Suske en Wiske Museum is niet zo groot, we kunnen daarom maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Online reserveren is daarom noodzakelijk. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van de andere bezoekers garanderen én heb je lekker alle ruimte om te ontdekken. Het betalen van je ticket doe je pas in het museum. Dit kan enkel elektronisch.

Welke tijden zijn er en hoe werkt dat dan?

Je kunt een ticket kopen voor de Striptoer. Dit is een rondgang door de vaste presentatie in het museum en duurt 2 uur. Aansluitend aan de Striptoer kun je ook de Titeltocht doen. Deze tijdelijke speurtocht n.a.v. de 75ste verjaardag van Suske en Wiske vindt plaats in de museumtuin en duurt 1 uur. Na de Striptoer kun je hiervoor het speciale doe-boekje kopen. Betalen kan enkel elektronisch.

Je kunt de Titeltocht ook  online reserveren zonder een museumbezoek met aparte tijdblokken.

Je ticket is alleen geldig voor de dag, tijdstip en bezoekformule waarvoor het geboekt is.

De tijdblokken zijn:

Striptoer: 10:00 – 12:00 uur (+ optie aansluitend titeltocht)

Striptoer: 14:00 – 16:00 uur (+ optie aansluitend titeltocht)

Titeltocht: 10:30 – 11:30 (zonder museumbezoek)

Titeltocht: 14:30 – 15:30 (zonder museumbezoek)

Titeltocht: 16:30 – 17:30 (zonder museumbezoek)

Voor de Striptoer kunnen we vier groepen (groep = max. 6 personen) per tijdsblok ontvangen.  Als je aankomt bij het Suske en Wiske Museum, wacht je even onder de luifel tot de balie vrij is. Er kan namelijk maar één gezin/gezelschap tegelijk naar binnen. Na binnenkomst krijg je een eigen kapstok en plek om te wachten tot je wordt opgehaald om naar de Striptoer te gaan.

Wat doet het Suske en Wiske Museum?

Onze medewerkers nemen de nodige voorzorgsmaatregelen. Zij respecteren steeds een afstand van 1,5m tegenover elkaar en bezoekers en dragen mondmaskers.

Wij maken contactpunten vaker schoon.

We zorgen voor ontsmettende handgels aan het onthaal en op andere centrale plekken.

We zorgen voor signalisatie die iedereen helpt om 1.5 meter afstand te houden tot andere bezoekers.

We monitoren constant het aantal bezoekers dat binnen mag in het museum. Moet je even wachten? Weet dat dit is voor je veiligheid.

Wat kun je zelf doen?
We houden ons aan de richtlijnen van de Veiligheidsraad en vragen jou ook om je daaraan te houden.

Voel je je ziek of heb je ziektesymptomen? Blijf thuis en neem contact op met het museum voor opvolging i.v.m. je tickets.

Het dragen van mondmaskers is verplicht voor personen ouder dan 12 jaar.

Bezoek het museum enkel met mensen uit je eigen gezin/gezelschap.

Reserveer je ticket online.

Kom op tijd. Je bent welkom vanaf maximaal 15 minuten voor aanvang van je tijdslot. Houd afstand en gebruik de wachtvakken als je even moet wachten bij de ingang.

Houd altijd 1,5 meter afstand van bezoekers (ook van kinderen) die niet behoren tot je eigen gezin. Blijf met je gezin bij elkaar en houd je aan de eenrichtingsroute.

Let op hygiëne: Was regelmatig je handen. Elk sanitair is voorzien van handzeep en papieren handdoekjes. Op verschillende plekken kun je je handen reinigen met desinfecterende middelen.