Willy’s Wonderlijke Winterspelen

Datum: 26 februari tot 6 maart 2022

Uur: 10 tot 16 uur

Prijs: gratis in combinatie met de Striptoer

Kun je deze winter niet deelnemen aan de olympische winterspelen? Geen probleem! Want het Suske en Wiske Museum organiseert tijdens de krokusvakantie ‘Willy’s Wondere Winterspelen’.

In de tuin van het museum dagen Suske, Wiske en hun vrienden je uit met verschillende winterse sportdisciplines. Zo word jij straks misschien wel kampioen sneeuwballen gooien, slee tillen, iglo bouwen, of in één van de andere wintersporten.

Een leuke activiteit voor de hele familie. Gratis in combinatie met de Striptoer.

Coronamaatregelen

11/01/2021 – 31/01/2022

Kom veilig op bezoek naar het Suske en Wiske Museum.

19/11/2020 – 30/06/2021

Datum: 21/06/2019

Uur: van 13.30 tot 18 uur

Prijs: gratis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras molestie arcu id eros tempor, mattis dapibus est imperdiet. Quisque non libero tincidunt nulla auctor fringilla sit amet eget dolor. Vestibulum molestie enim nec magna placerat, a consectetur purus gravida. Phasellus viverra mollis diam at malesuada. Sed nec tortor neque. Nam lacinia mi eget sollicitudin porttitor. Praesent imperdiet non odio vel elementum. Phasellus quis diam et nulla congue pretium id eget leo. Pellentesque vitae neque varius, pharetra est at, congue enim. Fusce ac velit imperdiet, viverra justo nec, semper augue. Nunc feugiat nunc eu arcu interdum consequat.

Ut varius neque eu elit ultrices, pellentesque tincidunt nibh dictum. Fusce maximus magna vel vulputate feugiat. Praesent sed enim nibh.

Coronamaatregelen

11/01/2021 – 31/01/2022

Kom veilig op bezoek naar het Suske en Wiske Museum.

19/11/2020 – 30/06/2021