Prijs: gratis

Periode: 1 week

Voor scholen in code oranje is het helaas (tijdelijk) niet meer mogelijk om op klasuitstap naar het Suske en Wiske Museum te komen. Uiteraard proberen we voor iedereen een nieuwe passende datum te vinden en hopen we jullie, zodra het weer kan, terug veilig te mogen ontvangen.

Maar nu je niet meer met de klas naar Suske en Wiske kan komen, kunnen Suske en Wiske wél naar de klas komen!

Werk je in de klas rond het thema strips en zit een uitstap naar het museum er dit schooljaar niet meer in? Reserveer dan onze gratis Stripkoffer! Hierin vind je een oud logboek van Willy Vandersteen waarin hij zijn striptekengeheimen prijsgeeft. Met leuke spelletjes en tekenopdrachten maak je van jouw leerlingen echte striptekenhelden!

Voor meer info en reservaties: suskeenwiske@provincieantwerpen.be

Willy’s Wonderlijke Winterspelen

04/01/2022 – 09/01/2022

Kom op wintersport in de tuin van het Suske en Wiske Museum!

Coronamaatregelen

11/01/2021 – 31/12/2021

Kom veilig op bezoek naar het Suske en Wiske Museum.