Coronamaatregelen

Om je museumbezoek veilig te laten verlopen – zowel voor jezelf, andere bezoekers als de museummedewerkers – nemen we enkele voorzorgsmaatregelen. We vragen je deze richtlijnen door te nemen en tijdens je bezoek na te leven.

Voorafgaand aan je bezoek:

• Reserveer je bezoek

Er worden slechts een beperkt aantal personen tegelijkertijd toegelaten in het museum. Reserveer daarom vooraf je bezoek via onze website.

• Cash geld wordt niet aanvaard

Zorg er voor dat je in het museum op elektronische manier je gereserveerde tickets kan afrekenen. Cash geld wordt tijdelijk niet aanvaard.

• Kom niet meer dan 15 minuten vooraf naar het museum

Meld je op de gekozen dag vlak voor het startmoment aan bij het onthaal.

• Blijf thuis als je ziek bent

Stel je bezoek uit als je één of meerdere symptomen van Covid-19 vertoont en/of als je je ziek voelt.

Tijdens je bezoek:

• Draag een mondmasker

Het dragen van een mondmasker (vanaf 12 jaar) is officieel niet meer verplicht tijdens een museumbezoek, maar wel sterk aanbevolen. Vergat je er een mee te brengen, dan kan je een herbruikbaar mondmasker kopen aan het museumonthaal.

• Bewaar afstand

Volg tijdens je bezoek steeds het uitgestippelde parcours. Houd steeds 1,5 meter afstand en blijf binnen de afgebakende zones.

• Was regelmatig je handen

Er worden alcoholgels voorzien, zodat je regelmatig je handen kan ontsmetten. Daarnaast worden alle oppervlakken die regelmatig aangeraakt worden (zoals touchscreens, drukknoppen…) regelmatig ontsmet. De schoonmaak van de sanitaire voorzieningen gebeurt met hogere frequentie.

• Cafetaria is terug open

Vanaf 1 juli is onze cafetaria terug geopend. We volgen strikt alle coronamaatregelen op en zorgen voor voldoende ruimte tussen de tafels, zodat iedereen anderhalve meter afstand kan houden.

Zombiezoektocht

03/11/2021 – 07/11/2021

Kom tijdens de herfstvakantie griezelen in het Suske en Wiske Museum!

19/11/2020 – 30/06/2021