Coronamaatregelen

Geen coronapas, mondmaskers aanbevolen

Sinds 7 maart 2022 staat de coronabarometer op code geel. Je hoeft geen Covid Safe Ticket meer te tonen wanneer je op bezoek komt. Ook mondmaskers zijn niet langer verplicht, maar wel aangeraden in binnenruimtes.

Deze regels gelden nog steeds:

• Reserveer je bezoek

Er worden slechts een beperkt aantal personen tegelijkertijd toegelaten in het museum. Reserveer daarom vooraf je bezoek via onze website.

• Blijf thuis als je ziek bent

Stel je bezoek uit als je één of meerdere symptomen van Covid-19 vertoont en/of als je je ziek voelt.

• Bewaar afstand

Volg tijdens je bezoek steeds het uitgestippelde parcours. Houd steeds 1,5 meter afstand en blijf binnen de afgebakende zones.

• Was regelmatig je handen

Er worden alcoholgels voorzien, zodat je regelmatig je handen kan ontsmetten. Daarnaast worden alle oppervlakken die regelmatig aangeraakt worden (zoals touchscreens, drukknoppen…) regelmatig ontsmet. De schoonmaak van de sanitaire voorzieningen gebeurt met hogere frequentie.

19/11/2020 – 30/06/2021