25 jaar Suske en Wiske Museum!

Datum: 26/11/2022

Uur: van 13.30 tot 18 uur

Prijs: gratis

Reserveren is niet nodig!

Hoera! Eind november bestaat het Suske en Wiske Museum maar liefst 25 jaar! Kom samen met jouw familie dit jubileum vieren op zaterdag 26 november. Die dag is er in het museum één groot feest met een marktje, een expositie en allerlei animatie: kom luister naar een rasechte verhalenvertelster, maak kans op een gekke karikatuur van jezelf, speel leuke verjaardagspelletjes, of drink een gezellig een glaasje Seefbier. In plaats van de striptoer kan je in de kamers van het museum zien hoe de voormalige villa van Willy Vandersteen er vroeger uitzag. Doe je liever mee in het atelier waar je creatief aan de slag kan gaan? Dat kan! Beleef het allemaal op zaterdag 26 november: het feest start om 13.30 uur met doorlopend animatie en eindigt om 17:30 uur met een mysterieuze afsluiter!

Aan het museum is er geen parkeerplaats. Kom je met de auto naar het feest, dan kun je deze parkeren op Sportpark Heikant (Heikantstraat 80), op domein Diesterweg (Acacialaan 25), of de omliggende straten.
Het beste kom je met de fiets! Voor fietsers is er voldoende fietsenstalling voorzien aan het museum.

25 jaar Suske en Wiske Museum – Scholenwedstrijd!

15/09/2022 – 26/11/2022

Win de volledige Suske en Wiske collectie én een meet and greet met de tekenaars!

19/11/2020 – 30/06/2023